Camin canalizare beton

Camin canalizare beton

Va ofeim o solutie sigura si moderna pentru retelele de canalizare din Romania. Sistemul este flexibil si modular si se poate adapta la toate tipurile de proiecte de canalizare. Elementele de beton sunt pduse cu tehnologia germana BFS care permite si un grad foarte mare de control al parametrilor de calitate. Sistemele de canalizare din beton au avantaje nete comparativ cu alte materiale si sunt promovate ca prima solutie de canalizare in toata Europa.

Avantaje camine canalizare din beton:

Economie – tuburile si elementele de canalizare sunt economice avand o durata de viata mare si costuri mici de intretinere. Deoare sunt construite cu materiale naturale locale, au costuri de productie mici.

Durabilitate – durata de viata este de peste 70 de ani in comparatie cu cele de PVC a caror durata de viata este de 50 de ani.

Stabilitatea dimensionala autoportanta – tuburile si elementele sale sunt rigide, isi pastreaza forma in timpul incarcarii, transportului, instalarii si exploatarii. Nu are nevoie de lucrari suplimentare de protectie pentru a suporta sarcinile existente in mediul exterior cum ar fi traficul.

Stabilitate pozitionala – greutatea semnificativa a tuburilor le da stabilitate pozitionala. Isi mentin forma si pozitia pe timpul exploatarii si instalarii. Comparativ cu alte tuburi de canalizare foarte usoare sunt sensibile la ridicarea panzei de apa freatica – nu se ridica deasupra solului.

Tuburile si elementele de canalizare se recomanda pentru transportul reziduurilor menajere chiar si cand ph-ul reziduurilor scade sub 4.5. Daca se transporta reziduuri industriale agresive, tuburile ar trebui protejate suplimentar impotriva coroziunii. Tuburile sunt rezistente la solventi si agenti de curatare, la uleiuri si minerale si de aceea se recomanda in benzinarii, statii de spalare si eroporturi.

Rezistetna la abraziunie – tuburile de beton au o structura omogena si grosimi destul de mari, motiv pentru care rezista foarte bine la factorii de stres. Tuburile rezista la spalarea cu jet de apa puternic de peste 300 de bari.

Rezistenta la abraziune – tuburile si elementele de canalizare rezista la temperaturi mai mari de 1000 de grade si nu se deterioreaza. Nu sunt inflamabile pentru ca sunt facute din materiale organice. Chiar daca prin sistemul de canalizare trec materiale inflamabile tuburile nu ard, nu genereaza gaze toxice si nu isi degradeaza suprafata. De aceea se recomanda utilizarea tuburilor de beton din benzinarii, aeroporturi, drumuri foarte traficate si autostrazi sau linii ferate.

Tuburile sunt etanse datorita garniturilor de cauciuc cu ardere densa. Imbinarile se testeaza in conditii extreme si etanseitatea este o preocupare principala.

Cookies