Camin de canalizare

 In Utile

Sistemele de canalizare sunt modulare si flexibile si se pot adapta la toate tipurile de proiecte de canalizare. Elementele prefabricate de beton sunt produse utilizand tehnologia germana BFS care permite un grad foarte bun de control al parametrilor de calitate. Sistemele de canalizare din beton implica avantaje nete comparativ cu cele din PVC de exemplu, ele fiind promovate ca o prima solutie de canalizare din toata Europa.

Camin de canalizare

Sistemele de canalizare sunt comode si ofera solutii complete: proiectare, executie si transport la cerere. Un sistem de canalizare din beton este o alegere inteligenta pentru toate proiectele de canalizare.

Avantajele sistemelor de canalizare:

Economie – tuburile sunt economice si au o durata de viata si costuri reduse de intretinere. Sunt construite din materiale locale naturale, au costuri de productie mici.

Durabiliate – tuburile de canalizare de beton au o durata destul de mare de viata in comparatie cu cele de PVC.

Stabilitate dimensionala si autoportanta – tuburile sunt rigide si isi mentin forma in timpul transportului, incarcarii si exploatarii. Nu au nevoie de lucrari suplimentare de protectie ca sa poata suporta sarcinile din mediul exterior cum sunt traficul, etc.

Greutatea semnificativa a tuburilor le da stabilitate pozitionala. Isi pot mentine forma si pozitia pe timpul exploatarii si instalarii. Comparativ cu alte tuburi de canalizare usoare nu sunt sensibile la ridicarea panzelor de apa freatica si nu se ridica deasupra solului.

Rezistenta la coroziune interioara si exterioara – tuburile si elementele de canalizare se recomanda pentru transportul reziduurilor menajere chiar si cand pH-ul lor scade. Daca sunt transportate deseuri agresive tuburile vor fi protejate suplimentar contra coroziunii. Tuburile rezista bine la solventi si la agenti de curatare, la uleiurile minerale si sunt reocmandate in zonele industriale, in benzinarii si statii de spalare sau aeroporturi.

Rezistenta la abraziune – tuburile de beton si beton armat au o structura omogena si pereti cu gorsimi mari, de aceea au o rezistenta foarte buna la uzura. tuburile rezista si la spalarea cu jet puternic.

Rezistenta la temperaturi mari – tuburile si elementele de canalizare de beton rezista la temperaturi mai mari de 1000 de grade si nu se deformeaza sau deterioreaza comparativ cu cele de PVC. Nu sunt inflamabile pentru ca sunt produse doar din materiale organice. Desi prin sistem circula materiale inflamabile tuburile nu se ard si nu genereaza gaze toxice. De asemenea, suprafata lor nu se deterioreaza. Se recomanda sa se utilizeze tuburi de beton in benzinarii, aeroporturi, drumuri traficate intens, linii ferate sau autostrazi.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!