Camin de vizitare

 In Utile

Caminele au ca scop schimbarea si accelerarea lucrarilor de canalizare executate clasic. Partea inferioara a caminelor este produsa industrial fata de cele clasice si executate in mare viteza. O asemenea previzie nu se poate obtine la o executie clasica.

Camin de vizitare

Inelele si elementele de racord sunt facute prin vibropresare, comparativ cu metodele clasice. In felul acesta elementele componente sunt etanse si nu au nevoie de alte lucrari de etansare sau de protectie. Cu toate aceste elemente calitatea executiei creste si se mareste mult productivitatea, implicit si timpul de executie.

Gama de camine porneste de la dimensiuni de 1 metru latime, lungime si inaltime si sunt limitate doar de dimensiuni care nu se pot manipula si transporta. O caracteristica importanta este re[rezentata de adaptarea la mai multe solutii care puteau fi realizate doar in constructie monolit.

Avantaje:

  • Monja usor si rapid
  • Suprafata exterioara si interioara neteda
  • Pot fi facute camine cu diametre mari ale racordurilor
  • Diferite posibilitati de constructie care pe santier se realizeaza greu
  • Posibilitatea de a implementa mai multe piese de trecere
  • Se poate supune solicitarilor imediat
  • Montaj independent de conditii meteorologice.

Caminele rectangulare au un domeniu de utilizare vast si pot fi utilizate in mai multe aplicatii. Caminele se pot folosi in infrastructura cu diferite racorduri si cu unghiuri de intrare si iesire, pot fi camine de dimensiuni mari cu diferite utilizari cum ar fi statiile de epurare, rezervoarele colectoare si separatoarele si caminele de tragere care pot sa aiba diferite diametre ale racordurilor.

Avantajele acestui tip de camin sunt reprezentate de faptul ca se monteaza usor reducand implicit la costurile de manopera si la timpul de executie. Caminul este izolat termic si protejat impotriva inghetului si are rezistenta mecanica ridicata prin peretele rigizidat. In protectia contra inghetului o foarte mare importanta o are izolatia termica existenta la interiorul capacului. Capacele sunt produse din polietilena avand in interior un strat de polistiren. Cele mai importante conditii pe care trebuie sa le satisfaca un camin pentru apometre consta in rezistenta la inghet si la solicitari mecanice.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!