Camin prefabricat beton

 In Utile

Sistemele de canalizare cuprind o gama vasta de tuburi de canalizare si camine de vizitare. Caminele sunt formate din tuburi de beton simple sau armate cu diametre nominale de pana 2000 de mm si camine de vizitare de diametre norminale de 1200 mm cu diferite grosimi.

Sistemul de canalizare urban are nevoie de verificari si intretineri permanente. Pentru a se preveni eventualele defectiuni sau pentru a fi tratate problemele care apar din diverse cauze. Este nevoie si de masuri de protectie a instalatiilor contra inghetului sau altor factori de mediu.

Caminele pentru vizitare sunt ideale pentru a asigura o buna functionare a sistemului de canalizare, fara problemele cauzate de factorii ambientali. Caminul este conceput pentru a putea usura administratia instalatiei de unitati protejand-o termic. Acesta este prevazut cu trei intrari la unghiuri de 45 de grade si o singura iesire.

Cu ajutorul lor se realizeaza si protectia mediului inconjurator caci nu permite infiltrarea apelor reziduale. Un asemenea camin este rezistent, durata de viata ajungand la 50 de ani in caz de exploatare corecta. Se intretine usor si montarea se face foarte simplu.

Caminele de polietilena asigura o buna protectie pentru tevile de apa si duc la o imbunatatire semnificativa a duratei de exploatare. Prin acest sistem, caminele sunt investitii rentabile si economice si solutii perfecte pentru mentinerea in stare buna a sistemului de canalizare.

Materialul din polietilena face ca sistemele sa fie rezistente la abraziuni sau la zgarieturi si la temperaturile aflate sub limita inghetului. Caminele sunt de culoare portocalie si sunt foarte usor de reparat. Este o solutie avantajoasa prin faptul ca mentine in stare buna de functionare a sistemului de canalizare si are rol de protectie fara infiltratii, este foarte rezistenta si fiabila. Va imbunatati semnificativ calitatea si siguranta furnizarii serviciilor urbane de canalizare.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!