Camin vizitare

 In Utile

Va oferim uele dintre cele mai moderne si sigure solutii pentru un camin vizitare astfel incat retelele de canalizare sa fie foarte bine realizate. Sistemele modulare si flexibile pot sa se adapteze la toate proiectele de canalizare. Elementele din beton prefabricate sunt produse utilizand tehnologie germana, aceasta oferind un grad foarte bun de control pentru toti parametri de calitate. Sistemul are numeroase avantaje fata de alte materiale, ca de exemplu PVC si este promovate ca cea mai buna solutie de canalizare.

Betonul este foarte economic datorita duratei sale mari de viata si costurilor de intretinere reduse. De asemenea este si foarte comod, oferind o solutie completa.

Camin vizitare – Economie

Tuburile si toate elementele de canalizare sunt economice datorita duratei mari de viata dar si costurilor reduse pentru intretinere. Deoarece sunt construite din materiale naturale locale, ele au si costuri de productie reduse.

Durabilitate

Avantajul acestor camine de vizitare este faptul ca au o durata de viata ce poate depasi 70 de ani, comparativ cu caminele de vizitare si sistemele de canalizare din PVC care au o durata de viata de doar 50 de ani.

Stabilitate autoportanta si dimensionala

Tuburile si toate elementele de canalizare sunt rigide, isi mentin forma in momentul incarcarii, instalarii si transportarii sau exploatarii. Nu au nevoie de nicio lucrare suplimentara pentru protectie astfel incat a suporte sarcinile din mediul exterior cum sunt cele impuse de trafic.

Rezistenta la flotabilitate

Greutatea tuburilor confera stabilitate pozitionala. Ele isi mentin forma si pozitia in momentul instalarii sau exploatarii. Comparativ cu alte tuburi de canalizare foarte usoare ele nu sunt sensibile la ridicarea panzei de apa freatica si nu se vor ridica deaspra solului.

Rezistenta la coroziune

Tuburile si toate elementele de canalizare sunt recomandate pentru transportul tuturor tipurilor de reziduuri menajere. Chiar si atunci cand pH-ul este scazut, nu va actiona asupra peretilor. Daca sunt transportate prin canalizare reziduuri foarte agresive tuburile trebuie sa fie protejate in mod suplimentar contra coroziunii. Tuburile pot rezista la solventi si la agenti de curatare, la ueliuri minerale si de aceea sunt recomandate in toate zonele industriale, in benzinarii si in statiile de spalare sau aeroporturi.

Rezistenta la abraziune

Tuburile de beton si beton armat  au o structura omogena si au pereti cu grosimi mari, ceea ce le ofera rezistenta ridicata in momentul uzurii. Tuburile pot rezsta la spalare cu jet puternic de apa care sa depaseasca 300 de bari.

Toate aceste proprietati fac ca tuburile sa fie cea mai buna solutie atunci cand sunt realizate corect si cu materiale de calitate.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!