Camine de vizitare din beton

Camine de vizitare din beton

Canalizarea exterioara este foarte importanta pentru locuinte si are acelasi aport ca si canalizarea interioara. Realizata in mod corect canalizarea va spori confortul caminului.

Pentru realizarea unei canalizari spre o fosa sau un canal de colectare este recomandat sa evitati unghiurile drepte si zonele auto intens circulate. Dupa ce s-a stabilit traseul optim al canalizarii se recomanda sa instalati si alte conducte pentru a economisi timpul.

Sapatura propriu zisa trebuie sa aiba o adancime egala cu adancimea de inghet din zona unde va aflati.

Alegerea normala a tevilor de canalizare este importanta. Va reocmandam sa utilizati tevi de canalizare portocalii cu diametrul corespunzator gabaritului constructiei.

Tevile de canalizari se monteaza pe paturi de nisip care amortizeaza socurile.

In cazul in care traseul tevii e mai lung de 20 de m se recomanda sa se intaleze un camin de vizitare. Dupa ce s-a finalizat conducta se recomanda acoperirea cu un strat de nisip si apoi pamant.

O instalatie de canalizare realizata corect va putea prelua debitul de apa din camin dar si apa pluviala acumulata pe suprafata locuintei voastre.

Exista solutii moderne pentru a realiza canalizarea interioara si exterioara. Instalatorii autorizati va propun un proiect bine structurat din punct de vedere tehnic pe suprafata caminului vostru.

Un proiect complet include:

  • Realizarea canalizarii pe trasee noi si reconfigurarea de trasee
  • Asigurarea sistemelor de scurgere care au la baza materiale certificate tehnic
  • Racordarea tuturor elementelor instalatiilor sanitare la sistemul de canalizare
  • In cazuri de urgenta, se desfunda canalizarea cu echipamente profesionale.
  • Asiguram garantia pentru fiecare lucrare efectuata.

Sistemul de canalizare reprezinta unul din factorii principali ai functionarii corecte a tuturor instalatiilor sanitare. Recomandam sa apelati la un instalator cu o foarte vasta experienta tehnica in domeniul instalatiilor pentru a realiza sisteme eficiente de scurgere catre canalele colectoare. Instalatorii proiecteaza sisteme optime de canalizare pentru fiecare locuinta in urma analizei tehnice a tuturor instalatiilor pe care le aveti.

Cookies