Elemente canalizare beton

Elemente canalizare beton

Va oferim solutii moderne si elemente canalizare beton pentru a asigura cele mai bune retele de canalizare in Romania. Sistemul este flexibil si modular si se poate adapta la toate tipurile de proiecte de canalizare. Elementele prefabricare sunt produse cu tehnologia BFS astfel incat gradul de control sa fie foarte bun. Sistemele de canalizare din beton au avantaje nete comparativ cu alte materiale si este promovat ca prima solutie de canalizare in toata Europa. Un sistem de genul acesta este foarte economic pentru ca are o durata de viata mare.

In momentul descarcarii tuburilor pentru camin sunt utilizate doar elemente de ridicare care sa ofere siguranta in manipulare. Manipularea prin trantire, tarare sau smucire a elementelor este complet interzisa. Tuburile si elementele de camin sunt depozitate in asa fel incat sa nu genereze pagube umane sau pagube materiale. Tuburile si elementele de camin care sunt stivuite vertical vor fi asigurate contra rostogolirii sau contra prabusurii. Componentele sunt depozitate la distanta de cel putin 60 cm de marginea santului pentru ca stabilitatea sa nu fie periclitata.

Elemente canalizare beton - Verificarea conformitatii tuburilor si elementelor

Trebuie sa fie verificata integritatea produselor si sa se elimine eventualele defecte. Se verifica starea de curatenie a suprafetelor de gresare cu mufa si cep a garniturilor.

In momentul lubrifierii garniturilor se vor utiliza doar lubrifianti aprobati de producator, care sa asigure performante optime pentru tipul acesta de garnitura. Lubrifiantii fac parte din gama de accesorii si produse care sunt comercializate de noi. La tuburile cu garnitura integrata din fabrica in mufa, lubrifiantul se va aplica pe cep. In cazul tuburilor la care garnitura se aplica pe cep, lubrifiantul trebuie sa fie pus pe mufa. In ambele cazuri, lubrifiantul va fi intins in strat uniform si suficient de gros pentru a permite imbinarea cat mai usoara a elementelor.

Tuburile si elementele de camin sutn introduse in santurile de canalizare cu utilaje care permit ridicare si coborare lenta utilizand scule, carlige si graifare pentru conducte sau alte utilaje similare.

Dumar Construct ofera cele mai bune solutii de canalizare astfel incat sa puteti obtine cele mai bune rezultate de la sistemele de canalizare. Este recomandat sa apelati doar la materiale de constructie de ultima generatie pentru a obtine solutii durabile pe termen lung.

Cookies