Gura de scurgere beton

 In Utile

Va oferim solutii profesionale pentru preluarea apelor pluviale existente pe suprafetele carosabile sau pe cele pietonale. Acestea include si guri de scurgere carosabile, utilizate in special la drumuri. Gurile de scurgeri straale sau geigerele, asa cum sunt cunoscute de foarte multi utilizatori sunt o parte componenta a retelelor de canalizare care se foloseste pentru a prelua apele pluviale existente pe suprafetele carosabile ale drumurilor, in parcari sau pe alte suprafete amenajate si directionarea apei catre conductele de colectare din reteaua de canalizare. Va oferim guri de scurgere moderne si eficiente realizate in mod evident din material plastic si structuri constructive de tipul multi element.

Gura de scurgere beton – Etanseitate

Toate elementele componente care alcatuiec un ansamblu al gurii de scurgere se va etansa cu ajutorul unor garnituri elastomerice care garanteaza etanseitatea absoluta a sistemului de canalizare, fiind astfel eliminare riscurile de poluare ca urmare a tuturor pierderilor de apa pluviala cu continut ridicat de hidrocarburi.

Garda hidraulica si depozitul de namol

Corpul gurii de scurgere este prevazut cu elemente care asigura obturarea mirosului prin crearea unei garzi hidraulice pentru ca astfel sa fie evitata emanarea de mirosuri neplacute din canalizare prin gura de scurgere. De asemenea, este asigurat un volum generos de depozitare a nisipului sau a namolului care este spalat de apele pluviale, evitandu-se introducerea sa in reteaua de canalizare.

Rezistenta si robustete

Gura de scurgere prezinta toate avantajele care sunt asigurate de materiale plastice asa cum sunt robustetea, stabilitatea formei si flexibilitatea. Asa cum este foarte bine de stut, flexibilitatea produselor realizate din mase plastice asigura un comportament pe termen lung mai bun decat al celor de beton rigide deoarece se comporta mai bine la incarcari de sarcina succesive.

Instalarea simpla si foarte eficienta

Toate elementele componente au o greutate redusa si pot fi manevrate de o singura persoana pentru ca instalarea gurii de scugere sa fie cu mult simplificata si foarte rapid, fara costuri suplimentare care sa fie generate de alte utilaje. Pe langa toate aceste avantaje, se va tine cont si de transportul mai facil si de costurile reduse.

Rezistenta la agenti chimici si la abraziune

Gura de scurgere confectionata din polietilena are o rezistenta foarte ridicata la abraziune si la agresivitatea mai multor substante chimice care exista in apele pluviale.

Durata de viata

Durata de viata estimata a acestor guri de scurgere ajunge pana la 50 de ani.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!