Podete beton

Podete beton

Dumar Construct ofera o gama larga de elemente prefabricate din beton pentru podete si poduri cum ar fi grinzi de pod din beton armat, aripi de pod din beton armat, elemente de podet din beton armat, dale din beton precomprimat, elevatii din beton armat.

Podete beton - Sfaturi utile

Toate acestea sunt produse in conformitate cu standardele in vigoare si cu diverse tipuri de proiecte si pot sa fie adaptate beneficiarilor. La cerere, putem produce si alte elemente din beton prefabricate pentru infrastructura in conformitate cu proiectul beneficiarului.

Pe langa gama standard de elemente pentru infrastructura rutiera am dovedit si flexibilitate pentru a realiza proiecte atipice si am creat tipare noi dezvoltand parteneriate pentru a implementa solutii de constructii inovative.

Utilizarea prefabricaelor noastre asigura o viteza mare de montaj, flexibilitatea formelor si designului, pentru ca elementele sunt suor de combinat si de interschimbat, asa cum se intampla si cu profitabilitatea lucrarilor, pentru ca favorizeaza o activitate continua pe parcursul anului si o productivitate controlata dar si livrari ritmice in conformitate cu graficul de montaj. Experienta care este acumulata pe fiecare proiect, este sustinuta de numeroase certificari pe care le detinem si garanteaza calitatea si durabilitatea prefabricatelor noastre.

Aripile de pod sunt utilizate pentru podele si subtraversari fiind elemente de capat. Aripile de pod sunt produse conform cu proiectele IPTANA. Putem face urmatoarele tipuri de aripi de pod: Aripa A0, A1, A2 si A3.

Elementele de poet sunt utilizate pentru lucrari de cai ferate, poduri si rumuri dar si pentru subtraversari de drumuri pentru scurgerea apelor pluviale si meteorice. Elementele de podet sunt produse in conformitate cu proiectele IPTANA.

Exista mai multe tipuri de elemente de podet:

  • Element CP2 – este un element care poate fi turnat cu orice clasa de beton tinand cont de proiectele beneficiarilor.
  • Element CP2’ – este un element care poate fi turnat cu orice clasa de beton tinand cont de proiectul beneficiarului.
  • Element de podet P2 – acest element se poate turna cu orice clasa de beton tinand cont de proiectul beneficiarului.
  • Element de podet Cadru C2 – este un element care se poate turna cu orice clasa de peton tinand cont de proiectul beneficiarului.
  • Element de podet Timpan T2 – este un element care poate fi turnat cu orice clasa de beton tinand cont de proiectul beneficiarului.

Cookies