Tub armat

 In Utile

Teava din beton prefabricat este cea mai puternica teava disponibila si poate fi proiectata si testata pentru a satisface orice conditie de incarcare. Spre deosebire de teava flexibila, teava de beton are majoritatea rezistentei necesare incorporate in teava si depinde mult mai putin de instalarea conductei. Teava de beton este fabricata conform ASTM C-76 si AASHTO M 170 in clase de rezistenta cuprinse intre clasa I si clasa V. Aceste rezistente sunt verificate printr-un test de rulment pe 3 muchii sau D-Load efectuat in instalatie.

Tub armat – Durabilitate

In mediul economic de astazi, proiectarea pe termen lung, performanta durabila a constructiilor este imperativa pentru inginer. Spre deosebire de unele materiale de tevi alternative, teava de beton are un record de performanta dovedit. Teava de beton nu va rugini, nu se va arde, nu se va rupe, nu se va sparge sau nu se va stramba si este imuna la majoritatea elementelor de mediu.

Un produs de incredere nu numai ca trebuie sa functioneze bine, trebuie sa fie inteles complet si sa aiba increderea celor care specifica si folosesc produsul. Intelegerea performantei unui produs, a fi capabila sa anticipeze si sa previna potentialele probleme si sa aiba echipaje de instalare cu experienta toate acestea fiind esentiale esentiale pentru asigurarea unui proiect bine proiectat si construit. Nicio teava de pe piata nu este mai bine inteleasa si utilizata mai frecvent decat teava de beton armat. Recordul dovedit de utilizare si cercetarea si dezvoltarea continua a industriei conductelor de beton au generat incredere in aceste materiale.

Toate conductele de scurgere servesc unui scop comun; sa actioneze ca o conducta pentru a muta o anumita cantitate de apa de ploaie dintr-un punct in altul. Aceasta conducta, impreuna cu solul din jur, asigura structura pe care trebuie sa o ofere instalatia. Cand utilizati conducta de beton armat, pe langa conducta, obtineti majoritatea structurii necesare pentru a sustine orice tip de sarcina va fi generata deasupra conductei. Spre deosebire de conducta flexibila, unde pana la 95% din structura trebuie sa fie proiectate si instalate cu atentie pe teren, pana la 85% din rezistenta de proiectare a instalatiei este asigurata de conducta de beton.

Teava de beton nu va arde. Teava termoplastica este foarte inflamabila. Toate costurile proiectarii initiale, constructiei, costurilor materialelor, inspectiei si intretinerii constituie costul total sau „valoarea” unui activ. Orice activ care necesita investitii suplimentare pentru reparatie, intretinere si / sau inlocuire pentru a-si mentine valoarea pe durata vietii activului genereaza cheltuieli. Tuburile din beton armat nu au nevoie de intretinere si vor functiona pentru foarte mult timp, ceea ce inseamna ca sunt cele mai economice solutii.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!