Tub beton armat

Tub beton armat

Pentru a face alegerea initiala adecvata a materialelor, proprietarul trebuie sa inteleaga cu adevarat bunul, precum si valoarea sau costul activului pe durata de viata a proiectarii. Costurile de proiectare, instalare si inspectie ale conductelor flexibile sunt mai mari decat costurile comparabile ale conductelor de beton. Valoarea activului conductei de beton nu va scadea pe durata de viata a proiectului.

Aproape fiecare oras are in apropiere un producator de conducte de beton. Acest lucru permite un timp de livrare mai scurt si o disponibilitate mai mare a produsului. Inseamna, de asemenea, ca instalatiile locale de fabricatie realizeaza un produs conceput in conformitate cu standardele locale. Daca apare o problema, exista de obicei personal de inginerie si suport.

Acesti producatori angajeaza, de asemenea, un numar mare de cetateni locali si contribuie la baza de impozitare, sprijinind astfel economia locala.

Tub beton armat - Instalare

Teava de beton este mai buna decat cea din plastic sau metal. Rigiditatea si masa betonului permit plasarea usoara si sigura in sant, fara a perturba solul. In plus, imbinarile tevii prefabricate din beton sunt asamblate cu usurinta, ceea ce contribuie la minimizarea necesitatilor de timp pentru instalare. Cand timpul de instalare conteaza sau cand solul prezinta provocari pentru instalare, conducta prefabricata de beton este pur si simplu cea mai logica si responsabila optiune.

Deoarece teava de beton este un sistem rigid de tevi care depinde de peste 85% de rezistenta conductei 7 si doar 15% depinde de rezistenta derivata din sol, instalarea se face usor. In multe situatii, instalarea tevilor din plastic sau metal poate dura mai mult decat timpul de instalare pentru conducta de beton prefabricat. Acest lucru se datoreaza faptului ca integritatea structurala si hidraulica a conductelor flexibile se bazeaza foarte mult pe cat de bine pregatiti solul inconjurator la instalare, mai degraba decat pe propria lor rezistenta bruta inerenta.

Asigurati-va ca toate conditiile sunt corecte si instalarea are loc conform specificatiilor.

Teava din beton are o gama nelimitata de rezistente din care sa alegeti, iar rezistenta este demonstrata inainte de instalare. Prin specificarea tipului de conducta de beton:

  • Proiectantul are mai mult control asupra rezistentei conductelor.
  • Sistemul nu se mai bazeaza pe instalarea de calitate de catre instalator.
  • Exista costuri mai mici ale materialelor.
  • Este necesara o compactare mai mica.
  • Este mai usor sa mentineti alinierea.
  • Nu exista ingrijorari legate de devierea sistmeului.
  • Exista un cost al ciclului de viata mai mic al proiectului.
  • Exista un cost de intretinere mai mic pe durata de viata a proiectului.
  • Exista o probabilitate redusa de esec.

Cookies