Tuburi de beton

Tuburi de beton

Rezistenta la coroziune interioara si exterioara este foarte importanta pentru toate tuburile. Tuburile si elementele de canalizare sunt recomandate pentru transportul oricarui tip de reziduuri menajere chiar si in momentul in care ph-ul reziduurilor scade sub 4.5. Daca se transporta reziduuri industriale agresive si foarte agresive tuburile vor fi protejate suplimentar contra coroziunii. Tuburile sunt rezistente la solventi si la agenti de curatare, la uleiurile minerale si de aceea se recomanda in zonele industriale, statii de spalare si eroporturi sau benzinarii.

Tuburi de beton - avantaje si caracteristici importante

Rezistenta la abraziune este de asemenea importanta. Tuburile din beton si beton armat comecializate de noi au o structura omogena si pereti cu grosimi mari, ceea ce le confera o rezistenta sporita la uzura. Tuburile rezista la spalare cu jet puternic de apa peste 300 Bari.

Conteaza foarte mult si rezistenta la temperaturi ridicate. Tuburile si elementele de canalizare de beton si beton armat rezista la temperaturi care depasesc 1000 de grade. De asemenea, ele nu se vor deforma sau deteriora. Comparativ cu cele de PVC sunt mult mai rezistente. Nu sunt inflamabile pentur ca sunt produse din materiale anorganice. Chiar daca prin sistemul lor de canalizare circula materiale inflamabile ele nu vor arde, nu genereaza gaze toxice si nici nu isi degradeaza suprafata. De aceea se recomanda folosirea unor tuburi din beton in benzinarii, aeroporturi, drumuri traficate intens, autostrazi si linii ferate.

Etanseitatea este un detaliu important. Tuburile comercializate de compania noastra sunt etanse datorita garniturilor de cauciuc cu structura densa, fara goluri. Imbinarile sunt testate in conditii extreme, rezista la presiuni de 1 Bar. Etanseitatea este una dintre principalele noastre preocupari.

Tuburile ar trebui sa fie favorabil hidraulice. Viteza de scurgere ramane constanta atat la interiorul tuburilor cat si la nivelul caminelor de canalizare.

Varietatea dimensionala este foarte importanta. tuburile de canalizare sunt produse cu diferite diametre sau lungimi. Cabinele sunt disponibile in diferite forme si marimi si sunt adaptate la proiectul beneficiarului oferind maxim de flexibilitate in proiectare.

Cookies