Incepand cu anul 2001 societatea a inceput sa lucreze in domeniul infrastructurii de drumuri, a retelelor de apa si canalizare, realizand lucrari mai complexe si prefabricate din beton de mari dimensiuni. In domeniul retelelor de alimentare cu apa, Dumar Construct a colaborat cu diverse companii , pentru care a produs camine prefabricate pentru apometre, camine prefabricate pentru vane, camine prefabricate pentru devieri conducte, camine prefabricate pentru racorduri electrice, camine prefabricate pentru fibra optica incusiv camine de vizitare pentru canalizare.

Camine vizitare pentru canalizare
Camine vane
Ansamblu gura scurgere

Conducerea companiei a inteles necesitatea implicarii in domeniul producerii de camine de canalizare din beton utilizate in reteaua de apa si canalizare din intreaga tara, domeniu in care Romania este deficitara deoarece nici 40% din necesarul retelelor de apa si canalizare nu s-a realizat pana la acest moment la nivelul tarii.

Societatea primeste zilnic solicitari de oferte pentru camine de vizitare si tuburi prefabricate de diverse dimensiuni, de la clientii traditionali ai companiei, societati ce activeaza in domeniul alimentarii cu apa si canalizarii.
Observand cererea crescuta pentru elemente prefabricate in infrastrucura de alimentare cu apa si canalizare, precum si oferta redusa de pe aceasta piata conducerea societatii Dumar Construct a considerat ca se impune investitia intr-o line de productie automatizata si de mare productivitate.

Odata finalizata investitia in instalatii cu productivitate ridicata pentru producerea de produse noi cum ar fi:tuburi din beton cu o larga utilizare si elemente pentru retelele de alimentare cu apa si canalizare ,compania Dumar Construct a devenit un partener redutabil pentru firmele constructoare cu renume din tara noastra.
Dumar Construct a adus pe piata din Romania o sulutie profesionala si sigura pentru realizarea de camine de vizitare cat si camine de canalizare. Sistemul de canalizare realizat cu elementele prefabricate produse de noi sunt extrem de flexibile datorita variatiei mare de dimensiuni. Elementele de canalizare pot fi usor adaptate la ori proiect.

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!