Compania Dumar Construct ofera intreaga gama de prefabricate din beton ce alcatuiesc gama de elemente pentru podet. Acestea sunt aripi de pod, elemente de podet tip C si P, cat si elevatiile si dalele ce alcatuiesc podetele dalate.
In categoria de elemente de podet produse de Dumar Construct isi regasesc locul si tuburile de podet.

file000276256094

Elementele de podet sunt produse in concordanta cu standardele in vigoare si pot fi adaptate de catre proiectanti si constructori la orice proiect. La cerere, compania Dumar poate produce orice element prefabricat din beton pentru infrastructura rutiera. Datorita dotarilor de care dispune firma Dumar Construct, in afara de elementele de serie, putem oricand sa introducem in productia firmei elemente noi si atipice, deoarece dispune de un atelier de confectii metalice dotat cu utilaje moderne. Astefel putem sa realizam matritele metalice oricarui element prefabricat dorit.
Utilizand elementele de podet realizate de Dumar Construct aveti asigurata o viteza marita la montaj, datorita exactitatii dimensiunilor elementelor componente.
Experienta acumulata de producatori de elemente prefabricate din beton, inca din 1991, garanteaza calitatea si durbailitatea lucrarilor executate.
Elementele de podet din beton armat se utilizeaza in realizarea infrastructurii rutiere cat si pentru lucrarile de cai ferate. Podetele din beton armat sunt proiecatate si construite cu scopul de a prealua apele pluviale si meteorice. Elementele de podet produse de compania Dumar Construct sunt in conformitate cu proiectele IPTANA si satisfac regulile si cerintele standardelor impuse.
Dumar Construct produce pentru infrastructura rutiera urmatoarele elemente prefabricate pentru podet: P2, C2, CP 2, A0, A1, A2, A3, T2, L0, L1, L2, L3, D5, DM 5.
Elementele prefabricate din beton ce alcatuiesc podetele au garantia conform legii, in conditiile respectarii normelor de manipulare, depozitare, utilizare si montaj.

Poze produse:

Clientii nostri:

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!