Gard beton prefabricat

 In Utile

Gardurile decorative din lemn au inlocuit gardurile din PVC si, tinand cont de gusturile si de bugetul fiecarei persoane au diverse forme si dimensiuni. Gardurile din placi de beton au mai multe avantaje alaturi de mai multe informatii despre costuri. Contrar tuturor asteptarilor, gardurile realizate din placi de beton aduc un plus de estetica proprietatilor, materialul auster ca si aspect venind in forme si tipare diverse care pot exprima eleganta.

Va prezentam avantajele unui astfel de gard. Primul atu adus in discutie este in mod cert rezistenta unui gard realizat din placi de beton. Producatorii sustin ca un astfel de gard rezista minim 50 de ani si ofera exemplul unor structuri similare ridicate in perioada comunista.

Datorita masei termice gardurile de beton actioneaza ca un zid si protejeaza zona delimitata de rafalele de vant si de zgomotele puternice mai bine decat barierele de sunet de lemn in special pentru cei care locuiesc aproape de arterele des circulate. In plus, panourile de beton rezista foarte bine si la actele de vandalism si ofera o buna protectie contra efractiei, dupa cum spun toti producatorii. Spre deosebire de un gard de lemn, structura de beton ofera mult mai multa intimitate in curtile in care sunt instalate.

Gardul este foarte usor de instalat si vine sub forma unor placi prefabricate. In egala masura aceste garduri sunt stabile indiferent de gradul lor de inclinare a solului pe care se monteaza. Nu trebuie nici sa va faceti griji in ceea ce priveste intretinerea pentru ca aceste garduri sunt foarte rezistente contra degradarii comparativ cu cele din lemn de exemplu.

Pentru ca s-a tot vorbit despre estetica, gardurile sunt foarte usor de personalizat pentru a da vitalitate strucurilor din beton. Veti avea la indemana foarte multe optiuni in materie de modele si design in asa fel incat sa puteti asorta gardul cu alte elemente decorative de pe proprietate sau alegand pereti plini sau pereti traforati. In acelasi context al esteticii, foarte important, tineti cont ca un gard de beton se poate combina perfect si cu elemente din fier forjat aducand mai mult rafinament curtilor.

In ceea ce priveste costurile, ele sunt rentabile daca va raportati la durabilitatea gardurilor si la intretinerea aproape inexistenta in timpul utilizarii lor. Preturile pentru un metru liniar de gard din placi de beton poate incepe de la 75 de lei la care se va adauga si manopera.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!