Gard de beton preturi

 In Utile

Multi constructori aleg garduri din metal sau din lemn, deoarece sunt mai ieftine, totusi, un gard prefabricat din beton este o alegere mai buna pentru asigurarea proprietatii, este extrem de durabil si atractiv.

Pe termen lung, produsele din lemn si metalice sunt mai susceptibile pentru a fi afectate de  vreme, de mediu, de intrusi si de multe ori trebuie inlocuite la fiecare cativa ani pentru a le mentine si pentru a le pastra frumoase. Compania noastra a efectuat cercetari si dezvoltari ample in gasirea unei modalitati de a face prefabricarea betonului o optiune mai rentabila in procesul  de productie.

Gardurile vin in mai multe diferite de beton turnate in forme solide. Acestea sunt compuse din beton armat cu armatura de beton,  care poate rezista la vanturi puternice, zapada sau gheata. Ele sunt atat de durabile incat pot rezista pana la 100 de ani.

Modul in care sunt realizate ofera o finisare uniforma, durabila, din stuc, care se poate potrivi cu usurinta cu structurile din jur. Spre deosebire de stucul traditional, nu exista riscul ca mucegaiul sau ciuperca sa se dezvolte din infiltrarea umezelii deoarece este turnata intr-o forma solida si nu se aplica peste betonul existent.

Exista si finisaje mai durabile si mai accesibile decat cele clasice. Gardul din beton reprezina o alegere perfecta pentru curti si gradini.

Un alt avantaj sunt imitatiile de texturi cunoscute care fac gardul de beton la fel de atemporal ca gardurile traditionale de caramida, dar mai durabil, rentabil si care necesita mai putin timp pentru a fi instalat. Gardurile din beton pot fi finisate si rustic.

Gardurile din beton sunt turnate intr-o forma solida si, prin urmare, nu se vor distruge, vor fi rezistente la ciuperci si mucegai si vor rezista, de asemenea, vanturilor foarte puternice. Acest lucru face betonul nostru prefabricat durabil si rentabil. O alta alternativa la prefabricatele de beton sunt gardurile de beton decorate, care sunt disponibile in prezent intr-un finisaj din lemn, iar finisajul din piatra va fi disponibil in curand.

Nu este nevoie de echipamente grele pentru instalarea gardurilor noastre prefabricate din beton si chiar daca va ganditi sa instalati singur este mai bine sa permiteti echipei noastre sa va finalizeze proiectul.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!