Gard prefabricat

 In Utile

Gradina si proprietatea dvs. pot beneficia intotdeauna de un gard de calitate. Gardurile din beton sunt, de obicei, mai rezistente decat orice alt tip si de aici puteti sa va simtiti linistiti ca gardul este acum sustinut puternic.

Cu gard mai robust vine si certitudinea ca nu va trebui sa le inlocuiti foarte curand. Un  gard de beton poate avea o durata de viata foarte mare daca este pastrat in stare buna.

Nu trebuie sa faceti nimic pentru a mentine un gard de beton in stare buna, deoarece nu are nevoie de o atentie atat de mare dupa ce a fost instalat.

Cu toate avantajele pe care gardurile de beton le pot aduce este imposibil sa nu fie privit drept cea mai buna solutie.

Betonul este, evident, unul dintre cele mai grele materiale si, din acest motiv, face ca gardurile din beton sa fie putin mai greu de instalat – necesitand de cele mai multe ori doua persoane care sa se ocupe de instalare.

Lemnul sau cheresteaua pot fi adesea percepute ca fiind mai elegante si mai calde atunci cand vine vorba de crearea unei gradini atractive. Acesta poate adesea scoate in evidenta elementele suplimentare, cum ar fi copacii si terasele.

Panourile de gard pot fi atasate la stalpidin lemn care pot elimina zgomotul provenit de la vanturile puternice pe care posturile de gard din beton le-ar putea genera daca nu sunt fixate in siguranta.

Cu orice material din lemn exista un risc mult mai mare de rupere si putrezire atunci cand lemnul este expus la fenomene meteorologice. In timp ce acest lucru pentru beton, pentru ca acest material nu este afectat de ploi, vant, zapada sau insecte.

Pentru gardurile prefabricate se recomanda sa utilizati stalpi din acelasi material.

La fel ca si in cazul gardurilor, stalpii de gard din lemn vor necesita mai multa intretinere decat un stalp de beton. Lemnul trebuie tratat in mod consecvent pentru a va asigura ca poate face fata mai multor elemente atmosferice specifice.

Incalzirea are loc pe toate materialele, dar daca locuiti intr-o zona in care gradina dvs. este expusa vanturilor puternice si sau la multa apa, respectiv la apa cu sare de mare, stalpii din lemn se vor deteriora mult mai repede. Aceasta inseamna mai mult cheltuieli atunci cand inlocuiti stalpii mai frecvent.

In mod evident, ambele materiale pentru stalpi de gard  au avantajele si dezavantajele acestora si depind intr-adevar de bugetul si locatia dvs., dar pentru o mai mare fiabilitate si o solutie durabila care nu va necesita multa atentie, puteti opta cu incredere pentru stalpi de gard prefabricati, din acelasi material cu gardul.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!