Gardul din beton prefabricat produs de SC DUMAR CONSTRUCT este un produs de cea mai inalta calitate. Calitatea superioara a gardului marca SC DUMAR CONSTRUCT este garantata de profesionalismul si experienta echipei care conlucreaza la realizarea productiei . Pentru realizarea productiei de gard prefabricat se foloseste materie prima de cea mai buna calitate si o tehnologie de vibrare de ultima generatie .

Garduri prefabricate 1.8m
Garduri prefabricate 2m
Garduri prefabricate 2.5m

Betonul folosit la intreaga gama de gard prefabricat marca DUMAR CONSTRUCT este realizat din cimenturi cu clasa superioara de rezistenta precum si aditivi de cea mai buna calitate. Gardul prefabricat din beton poate fi considerat o solutie ideala pentru o imprejmuire eleganta, eficienta, rapida, solida si cu costuri nesemnificative de intretinere. Pentru ca DUMAR CONSTRUCT este producator de gard prefabricat inca din anul 1994, a permis colectivului acumularea de experienta atat in cadrul productiei cat si in cadrul obiectivului de montaj.

Poze produse:

Am lucrat pentru:

Avand o medie de 17.000 ml/ an de gard prefabricat montat, echipa de montaj are o vasta experienta, nu se descurajeaza in a efectua montaj de gard prefabricat in orice conditii ale terenului si orice soluri . Deviza echipei DUMAR CONSTRUCT este aceea ca orice problema are rezolvare astfel incat beneficiarul sa fie multumit de lucrarea efectuata.

DUMAR CONSTRUCT executa la cerere orice tip de elemente din beton sau tip de gard din beton, la forma si dimensiunea solicitata de client.
Elementele de gard prefabricat reprezinta o solutie pentru realizarea de gard de beton pentru imprejmuiri.

Elementele de gard prefabricat pot fi interschimbabile datorita dimensiunilor modulate.  Cea mai rapida si ieftina solutie pot fi elementele de gard prefabricat. Elementele de gard prefabricat pot fi vopsite la cerere cu vopsea lavabila de orice culoare.

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!