Montajul gardului prefabricat este unul dintre atuurile Dumar construct. Experienta dobandita in peste 23 de ani de productie si montaj gard prefabricat, ne obliga ca fiecare lucrare sa devina emblema si motiv de lauda profesionala a echipei dumar construct. Cu medie de 17000-18000 de metrii liniari montati in decursul unui singur an, consideram ca nu mai exista pt. noi nici un secret activitatea de montaj a gardului prefabricat.
In functie de nivelul aliniamentului,proprietatile solului si criteriile de inaltime ale gardului prefabricat impuse de client, montajul poate fi realizat in mai multe feluri. Daca aliniamentul nu prezinta diferente de nivel, gardul prefabricat se monteaza cu fundatie pahar pt. fiecare stalp in parte.

file000276256094

Fundatia pahar care trebuie sa aiba dimensiunile de 0.5*0.5*0.85 m se executa la fata locului de catre echipa Dumar Construct.
O alta situatie des intalnita este montajul cu grinda continua de beton,grinda ce preia denivelarile terenului astfel incat partea superioara a gardului sa fie perfect orizontala.
Echipa Dumar construct poate sa va ofere colaboratori care va pot efectua lucrarea la cheie,inclusiv achizitionarea materialelor necesare montajului de gard prefabricat.
In cazul in care beneficiarul doreste sa efectueze montajul gardului prefabricat in regie proprie, firma Dumar Construct trimite pentru supraveghere si consultanta tehnica un reprezentant avizat, intreaga consultanta fiind gratuita.Firma Dumar Construct poate efectua transportul elementelor ce compun Gardul prefabricat in orice zona a tarii, cu mijloace de transport adecvate, Firma Dumar Construct detine mijloace de transport de la autoutilitara pana la auto-tren de peste 22 tone. In functie de locatie si cantitate, operatiunea de transport poate fii gratuita.

Poze garduri 2.5m:

Clientii nostri:

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!