Camin vizitare beton

 In Utile

Exista solutii moderne si sigure pentru retelele de canalizare din Romania. Sistemele sunt modulare si flexibile si se pot adapta la toate tipurile de proiecte de canalizare. Elementele de beton sunt produse prin tehnologii moderne si permite un grad foarte mare de control al parametrilor de calitate. Sistemele de canalizare de beton prezinta o serie de avantaje nete comparativ cu alte materiale, fiind promovate ca prima solutie de canalizare.

Pentru descarcarea tuburilor si elementelor de camin se utilizeaza doar utilaje de ridicare ce ofera siguranta in manipulare. Manipularea prin smucire, trantire sau tarare pe pamant este interzisa. Tuburile si elementele de camin vor fi depozitate in asa fel incat sa nu genereze pagube materiale si umane. Tuburile si elementele de camin stivuite vertical trebuie sa fie asigurate contra prabusirii sau rostogolirii. Componentele se depoziteaza pe o distanta de cel putin 60 cm de marginea santurilor in asa fel incat stabilitatea sa nu fie periclitata.

Se verifica si integritatea produselor si se inlatura eventualele defecte. Se verifica si starea de curatenie a suprafetelor si garniturilor.

Pentru lubirifierea garniturilor se utilizeaza doar lubrifianti aprobati de producatorii garniturilor care vor asigura performantele optime pentru astfel de garnituri.

Caminele de vizitare cu bransament de canalizare se vor utiliza pentru a rupe presiunea apei si pentru a face conexiunea cu diverse alte circuite de apa dar si pentru a avea acces la conductele de canalizare pentru eventualele interventii pentru curatare.

Caminele de vizitare rigidizate pentru bransamente, armate pentru rigidizare si fixare cu beton sunt concepute astfel incat dupa ce sunt asezate pe pozitie vor fi incastrate in beton, caminul avand si perete dublu si armatura din fier beton pentru o rigidizare sporita.

Printre avantaje se numara.

Gabaritul redus – caminele de vizitare sunt realizate la dimensiunile minime necesare.

Montajul rapid – datorita constructiei, montajul si instalarea se vor face intr-un timp foarte scurt.

Constructia este flexibila – iar numarul si diametrul intrarilor si iesirilor si dispunerea lor se va face la comanda clientului.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!