Tuburi beton pentru podete

 In Utile

Va oferim o solutie moderna si sigura pentru retelele de canalizare. Sistemele noastre sunt modulare si flexibile si se pot adapta la toate tipurile de proiecte de canalizare. Elementele fabricate din beton sunt produse cu tehnologia germana BFS care ofera un inalt grad de control al parametrilor de calitate. Sistemul nostru de canalizare din beton are o serie de avantaje nete comparativ cu alte materiale cum ar fi PVC-ul el fiind promovat ca o prima solutie de canalizare in toata Europa.

Tuburi beton pentru podete – avantaje

Avantajele sistemelor de canalizare de beton

Tuburile sunt elemente de canalizare si sunt economice pentru ca au durata de viata foarte mare si costuri de intretinere reduse. Pentru ca sunt construite din materiale naturale locale costurile de productie sunt mici.

Tuburile de canalizare facute din beton armat au o durata de viata mare in comparatie cu cele de PVC a caror durata de viata este de 50 de ani.

Stabilitatea dimensionala si autoportanta sunt importante. Tuburile si elementenle de canalizare sunt rigide si isi pastreaza forma in timpul transportului, incarcarii si exploatarii. Nu sunt necesare lucrari suplimentare de protectie care sa suporte sarcinile din mediul exterior asa cum se intampla cu traficul.

Stabilitatea pozitionala si rezistenta la flotabilitate conteaza. Greutatea semnificativa a tuburilor le confera stabilitate pozitionala. Isi mentin forma si pozitia in timpul exploatarii si instalarii. Comparativ cu alte tuburi de canalizare usoare nu sunt sensibile la ridicarea panzei de apa freatica si nu se ridica deasupra solului.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le au tuburile din beton pentru bodete. Atunci cand aveti intentia de a folosi astfel de tuburi va recomandam sa apelati la profesionisti care sa va ajute sa implementati perfect proiectele si care sa va furnizeze cele mai bune solutii. Echipa noastra va asteapta cu cele mai moderne tuburi si solutii de montaj pentru lucrari executate rapid si eficient.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta in cel mai scurt timp!